Wie zijn wij

 

Wij zijn Peter en Marrit de Vries, samen hebben we 5 kinderen en 2 Cane Corso’s, Bailey en Dora.

Na heel wat omzwervingen en verschillende rassen zijn wij in aanraking gekomen met de Cane Corso. We waren meteen verliefd op dit fantastische ras! Het robuuste uiterlijk, met adellijke uitstraling in combinatie met een actief, werklustig, waaks en ook gevoelig karakter maakt de Cane Corso voor ons tot de ideale hond. In 2012 hebben we onze eerste Cane Corso gekocht, helaas is ze overleden. Ondertussen hadden we Bailey ook al gekocht waar we heel veel plezier aan beleven.

We liepen al een tijd met het idee rond om Fokker te worden van de cane corso om zo te proberen om in onze ogen de perfecte Cane Corso naar de Nederlandse rasstandaard te fokken. Dit vinden we een enorm leuke uitdaging waarbij een eerlijk en open karakter voorop staat!

In januari 2014 hebben we ons eerste nestje gefokt, hieruit hebben we Dora gehouden, we hopen dat zij uitgroeit tot een mooie stabiele teef die we in kunnen zetten voor onze kennel. Ondertussen heeft Bailey haar B nest op 13 oktober geworpen. Een worp van acht pups.Drie reutjes en vijf teefjes. We hebben ons oog laten vallen op een reu die Guardian of the Lowlands in de toekomst zal gaan vertegenwoordigen.

 

 

 

Marrit de Vries

Peter de Vries

Peter de Vries