herplaatsers

Soms komt het voor dat er Cane Corso’s door wat voor omstandigheden dan ook herplaatst moeten worden.

Als wij een herplaatsen hebben zijn wij altijd op zoek naar goede en stabiele nieuwe eigenaren. Ons uitgangspunt is dat de hond een definitief nieuw thuis krijgt. Wij zijn open over de achtergrond en karakter van de hond zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan. Op dit moment hebben we geen herplaatsers.

Als we een herplaatsen hebben zullen we altijd rekening houden met de achtergrond van de hond om zo teleurstellingen bij zowel de nieuwe eigenaar als de hond te voorkomen. Herplaatsen hebben meer begeleiding nodig dan een pup van acht weken want deze staat nog blank in het leven en moet nog gevormd worden. Zoals u kunt begrijpen is dit bij een herplaatsen niet het geval, wat niet wil zeggen dat de hond niets meer te leren valt, een hond is nooit te oud om te leren en is ook in staat om zich aan te passen aan een nieuwe situatie, mits stabiel en duidelijk. Herplaatsen die wij hebben zullen alleen uit onze kennel Guardian of the Lowlands komen.

Bent u opzoek naar een Cane Corso pup kijkt u dan bij huidig nest, daar vind u informatie over eventueel beschikbare pups op dit moment.

guardian of the lowlands