NIEUWS

Hier bij Nieuws vind je de laatste updates van Guardian of the Lowlands. Of het nu gaat om algemeen nieuws of een weetje dat wordt hier gepubliceerd. Natuurlijk ook aankondigingen van een dekking, een nieuw nest of als we in de prijzen vallen bij een show. Niet alleen nieuws wordt bij gehouden we proberen de site ook altijd zo veel mogelijk up to date te houden. Guardian of the Lowlands streeft er naar om alle informatie rond onze Cane Corso’s zo snel mogelijk te delen zodat een ieder die geïnteresseerd is dit ook direct kan mee beleven. Kijk ook altijd even bij Teven, Reuen en Youngsters hier worden ook aanpassingen gedaan die relevant zijn om de site up to date te houden. Veel plezier bij het lezen van nieuws!

 

 

Nest C is nu 3 weken oud. Ze zijn lekker actief en hebben vandaag voor het eerst melk uit een schaaltje gedronken. Dan gaat er goed in!

 

No Comments

 

Op 24 februari heeft onze Dora 8 prachtige pups op de wereld gezet.

Allemaal grijze pups, 7 teven en 1 reu.

Voor meer info kijk onder Nest C

No Comments

Onze Dora (Guardian of the Lowlands Adore) is op 23 december gedekt door Tesoro (nederlands kampioen). Rond 23 februari verwachten wij pups uit deze combinatie. Beide ouders zijn grijs dus de pups zullen hoogst waarschijnlijk ook grijs zijn. Hou de site in de gaten voor meer nieuws.

Voor meer info kunt u met ons contact opnemen.

 

2 Comments

Alle pups van nest B hebben een goed thuis gevonden.

Alle eigenaren heel veel plezier toegewenst met jullie nieuwe gezinslid!

No Comments

Onder huidig nest B staan nieuwe foto’s van de pups.

Klik hier voor de foto’s

1 ZWARTE TEEF beschikbaar!

No Comments

 

 

 

No Comments

Van huidig nest B zijn er nog 2 pups beschikbaar.

2 zwarte teven.

De pups zijn open, vriendelijk en speels. Ze zijn nu 9 weken oud en mogen het nest verlaten.

Op de site vindt u meer informatie.

No Comments

Onder huidig nest B kunt u de nieuwe foto’s vinden!

No Comments

Guardian of the Lowlands

Onder nest B kun je meer foto’s van nest B bekijken!

No Comments

Vannacht is Bailey begonnen met werpen.

Ze heeft het goed doorstaan, er zat 1 stuitligging bij waardoor de uitdrijving wat moeizaam ging maar de pup maakt het goed. Alles is verder goed gegaan, Ze heeft uiteindelijk 9 gezonde pups ter wereld gebracht. Nu ligt ze er rustig bij, de pups zijn mooi levendig rond de 560 gram en drinken goed! We laten haar nu even lekker bij komen.

No Comments